Sportcompagnie

SportCompagnie, het sportprogramma voor de lokale sport in Hoogezand-Sappemeer en omstreken.

Op zondagmiddag van 2 tot 5 uur in de studio, live reportages van diverse sportevenementen. Onder andere voetbal, volleybal, judo, paardensport, atletiek, wielrennen of motorsport. Ook hebben we binnen SportCompagnie oog voor de minder bekende sporten.

SportCompagnie wordt wekelijks gepresenteerd door een enthousiast team van presentatoren, technici en redacteuren. Zij doen dit vanuit de studio of vanaf een locatie (het veld of de zaal).

Enkele vaste onderdelen in het programma zijn 'De wedstrijd van de week' , de uitslagen van het betaald en amateur voetbal rond de klok van kwart voor 5.

Ook hebben we met grote regelmaat voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden van FC Groningen, Donar en Abiant Lycurgus. Met studiogasten praten we over hun sport of over sport gerelateerde zaken zoals sport en gezondheid, sport en onderwijs en de plaats die de sport in zijn algemeenheid  inneemt in de lokale samenleving.

Alle reden om elke zondagmiddag van 2 tot 5 uur naar SportCompagnie te luisteren. Het team, Harry - Patrick - Luuk en Roland, is er klaar voor om u te informeren over alles wat er op sportgebied in en om Hoogezand-Sappemeer gebeurt.

Heeft u onze uitzending gemist, klik dan een van de onderstaande links:

SportCompagnie