Janet van Weeren

Mijn naam is Janet van Weeren en ik ben sinds 2003 medewerker bij Radio Compagnie.
Al vanaf dat ik heel klein was, is muziek een wezenlijk onderdeel in mijn leven. Er is geen dag dat ik geen radio en/of muziek luister. Ik zeg altijd: muziek is mijn ‘adem’, zonder dát leef ik niet.  Mijn muzieksmaak is breed, maar waar ik het minst mee heb is (hard)rock. Favoriet is de muziek uit de jaren ‘60/’70/’80.

In mijn beginjaren heb ik meegewerkt aan het zaterdagochtendprogramma “Van Brunch naar Lunch”. Eerst in duo-presentatie, waarbij ik ook in de gelegenheid was om techniek te leren (een programma ‘schuiven’ zoals we dat noemen) en later ben ik op de zaterdagochtend solo gegaan met het programma Lunchbox.

Ook werk ik mee aan programma’s op locatie, zoals bijv. de Dag van het Park, Hoogholtje Beatnacht, Open Dag Busmuseum, de (toen nog) Koninginnebraderie enz. èn aan de speciale uitzendingen zoals The Covers of the Year-show, en de Winterse en Zomerse 50.

Mijn mooiste radiomomenten zijn toch wel de speciale “Weekenden van”, waarvan er diverse bij Radio Compagnie zijn geweest. Zoals bijv. het Weekend van de Soul/Dance/Disco, Het Weekend van het Nederlands Product en Het Weekend van de Nummer 1-hits. Ook de interviews destijds in Lunchbox met Bekende Nederlanders zijn èrg leuk om op terug te kijken.
Momenteel heb ik geen eigen programma, omdat ik (te) druk ben met andere leuke bezigheden, maar ik blijf sowieso verbonden aan dit radiostation.

Wie weet…..tot horens!